Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Lapethos Resort & Spa Hotel 3***superior

Kyrenia, , Ciprus
FEKVÉS
A szálloda a larnacai repülőtértől 93 km-re (kb. 1 óra 20 perc transzferidő), az ercani repülőtértől 57 km-re (kb. 45 perc transzferidő), Kyrenia központjától 13 km-re, Lapta városában helyezkedik el. A szállodának sziklás a partja, valamint a vízben is találhatóak kavicsok, szikla törmelékek. Tengerpartja egy alagúton keresztül közelíthető meg, ahol napozó stégről juthatunk be a vízbe.






Szobák
A hotel négy különböző elhelyezést kínál: Olivia Court (130 standard szoba, 7 lakosztály, 1 királyi lakosztály), Rosa Court (32 standard szoba), Camellia Court (30 villa), Pina Court (12 bungaló, 2 villa). A főépületi Olivia Court részben lévő szobák mindegyike, légkondicionálóval, mini bárral (fogyasztás térítés ellenében), Tv-vel, telefonnal, bérelhető széffel, fürdőszoba/WC-vel, hajszárítóval, szőnyegpadlóval felszerelt. A szobák többsége franciaerkéllyel vagy kis terasszal rendelkezik, amelyek kertre, hegyre vagy térítés ellenében tengerre néznek. A Rosa Court rész csodálatos kilátást nyújt a tengerre vagy a hegyekre, és a közelében lévő rózsakert szépségét a teraszról is élvezhetik a vendégek. A Camellia Court bungalóinak mindegyikében konyha és nappali is található. A Pina Court a szálloda legújabb egysége, melynek 12 bungalója saját kerttel rendelkezik, villái pedig három hálószobával várják vendégeit.

Szolgáltatások a közös terekben
Konferencia terem, 24 órás szobaszerviz, kaszinó, gyermek animáció, cukrászda, fényképész, pénzváltó. A napernyők és napágyak a medencénél és a tengerparton térítés nélkül vehetők igénybe.

Sport és szórakozási lehetőségek a szállodán kívül
Két úszómedence, egy belső medence, spa és wellness központ, asztalitenisz, biliárd (térítés ellenében), strandröplabda, futball, vízi sportok (térítés ellenében), fitnesz központ, szauna, török fürdő, masszázs, esti szórakoztató programok. A hotel területén található aquapark 5 felnőtt és 8 gyermek csúszdával rendelkezik. Az aquapark része a 800 m2 vízfelületű élmény medence, a 300 m2-es pihenő medence és a 170 m2-es belső, fedett medence (ez utóbbi október 1-jétől március 31-ig van nyitva).

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS