Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Water Planet Hotel & Aquapark 4****superior

Alanya, , Törökország
FEKVÉS
A szálloda Alanyától kb. 30 km-re, míg az antalyai repülőtértől kb. 90 km-re található. Közvetlenül
a mesterségesen kialakított, 3 szintes tengerparton fekszik. Az első szint kavicsos, a második homokos, míg a harmadik szint faborítású - a partot lifttel is meg lehet közelíteni.
 



 


 

Szobák
A hotel 284 standard-, 28 suite-, 9 king suite- és 96 összenyitható szobával rendelkezik. Mindegyik szoba típus rendelkezik, szatellit LCD Tv-vel, fürdőszoba/WC-vel, hajszárítóval, légkondicionálóval, telefonnal, mini bárral és széffel, valamint parkettaborítással.

Szolgáltatások a közös terekben
24 órás recepciós szolgálat, WIFI elérhetőség a lobbiban, ami a szobában térítés ellenében igényelhető. A szállodában ékszerbolt, ajándék bolt, fodrászat, diszkó, étkezési lehetőség az aquapark területén, valamint 24 órás orvosi ellátás biztosított. Strandtörülközőt ingyenesen biztosít a szálloda.

Sport és szórakozási lehetőségek a szállodán kívül
8 különböző medencével rendelkezik a szálloda, melyek között gyermek medence, hullám medence és egy belső medence is található. Az aquaparkhoz medencék és csúszda tartozik, valamint rafting és bungee jumping lehetőség. Naponta: step aerobik, darts, asztalitenisz, strandröplabda, vízi aerobik. Az ellátás tartalmazza a török fürdőt és a szaunát. A spa és wellness központ térítés ellenében vehető igénybe.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS