Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Sunclub Eftalia Aqua 5*****

Alanya, , Törökország
FEKVÉS
A 2011 májusában nyílt szálloda Antalya repülőterétől 100 km-re, Alanya központjától 18 kmre, Türkler városában helyezkedik el. Az Eftalia Holiday Village és a 2014 júniusában nyíló Eftalia Marin szállodával együtt hatalmas üdülőkomplexumot alkot. Az alagúton megközelíthető tengerpartja 5 perc sétára található.

 
SUNCLUB

Irodánk az El Mouradi szállodalánc tagjaként elsősorban Tunéziában, valamint Törökországban és Egyiptomban kínál 3*, 4*, 5*-os kategóriában minőségi szálláshelyeket, és családi csomagokat gyermekkedvezményekkel. A szállodákban csúszdák, gyerek medencék, gyermekbüfék, játszóterek várják a családosokat. A gyerekprogramokat 4 éves kortól ajánljuk. A 4 év alatti gyermekek szülői felügyelet mellett vehetnek részt a programokon. Az animátorok feladata a magyar vendégekkel, elsősorban a gyerekekkel való foglalkozás, festés, rajzolás, különböző játékok szervezése részükre, medencében űzhető vízi játékok, vízi aerobik lebonyolítása főszezonban. A gyerekanimátor a hotelben megszállt kicsikkel foglalkozik, ő felelős a mini klubért, a mini diszkóért, és különféle programokat szervez és bonyolít le a gyerekek számára. Szakképzett animátorok gondoskodnak kicsik és nagyok egész napos magyar nyelvű szórakoztatásáról: amíg a szülők pihennek, a kisebbek remekül szórakoznak, és a programok között minden korosztály megtalálja az érdeklődési körének megfelelőt.

Szobák
A szálloda 2 főépületből és 5 villából áll. 470 szobájából 301 standard-, 132 családi-, 5 mozgássérültek számára kialakított szoba, és 32 lakosztály. A szobák mindegyike laminált padlóval, telefonnal, légkondicionálóval, Tv-vel, mini bárral, széffel, hajszárítóval, fürdőszoba/WC-vel, erkéllyel felszerelt. Big double room: egy légterű szoba, mely 2 felnőtt + 2 gyermek elhelyezésére alkalmas.

Szolgáltatások a közös terekben
Üzletek, ékszerbolt, mosoda, internetkávézó, orvosi ügyelet, fodrászat, WIFI, konferenciaterem. A napernyőket, napágyakat ingyenesen lehet igénybe venni a medencénél és a tengerparton is, azonban a strandtörülközők cseréje térítés ellenében történik.

Sport és szórakozási lehetőségek a szállodán kívül
Medencék, aquapark, gyerek medence, strandröplabda, kosárlabda, darts, asztalitenisz, fitneszterem, tenisz, szauna, játszótér, mini klub 4-12 éves korig, mini diszkó, junior klub 13-16 éves korig, nappali és esti animációs programok, diszkó. Térítés ellenében igénybe vehető szolgáltatások: biliárd, vízi sportok, teniszpálya világítással, a szépségszalon szolgáltatásai, török fürdő, masszázs, gyermekfelügyelet előzetes bejelentkezéssel.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS