Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Radisson Blu Resort & Thalasso 5*****

Djerba, , Tunézia
FEKVÉS
A szálloda a djerbai repülőtértől 25 km-re, Midoun városától 5 km-re, a 27 lyukú golf pályától 3 km-re, közvetlen a homokos tengerparton található.

Szobák
276 szobájából 238 deluxe és 38 standard szoba foglalható, amelyek légkondicionálóval, szatellit Tv-vel, mini bárral (térítés ellenében), széffel, fürdőszoba/WC-vel, hajszárítóval és erkéllyel felszereltek. Továbbá 20 lakosztály lekérésre foglalható.


Szolgáltatások a közös terekben
Recepció, mosoda, szobaszerviz, pénzváltó, bankautomata, üzletek, fodrászat, internetsarok térítés ellenében, WIFI elérhetőség a szobákban és a lobbiban ingyen. Napernyők és napágyak ingyenesen állnak a vendégek rendelkezésére a tengerparton és a medence mellett is. Strandtörülközőt letét ellenében biztosít a szálloda.

Sport és szórakozási lehetőségek a szállodán kívül
Egy nagyobb és egy kisebb külső felnőtt medence, egy gyermek medence, egy belső fűtött medence, asztalitenisz, boccia, aerobik, darts, játékszoba, mini klub (4-12 éves korig), teniszpálya. Térítés ellenében thalasso kezelések, és a tengerparton motorizált vízi sportok.


Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS