Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Sunclub El Mouradi Djerba Menzel 4****

Djerba, , Tunézia
FEKVÉS
A 33 hektáros területen fekvő 4 csillagos El Mouradi Djerba Menzel szállodát nevezhetjük a nyugalom szigetének, a helynek ahol teljesen átalakulhatunk. A hagyományos djerbai építészet, a menzels ad jellegzetes karaktert és bohém bájt az épületnek. A szálloda 6 km-re található Midoun városától, és 33 km-re a djerbai repülőtértől (kb. 30 perc transzferidőre).




Szobák
Az 589 légkondicionált standard szoba mindegyike erkéllyel vagy terasszal, fürdő szoba/WC-vel, telefonnal, szatellit Tv-vel, hajszárítóval, mini hűtővel és széffel felszerelt. A szálloda 27 junior lakosztállyal (22,80 m2), 18 lakosztállyal és egy elnöki lakosztállyal (70,50 m2), valamint bungalókkal rendelkezik.

Sport és szórakozási lehetőségek a szállodán kívül
Két tengervizes, egy tengervizes gyermek medence, édesvizű medence gyermek résszel ésegy fedett medence jakuzzival (nyáron zárva tart) található a szállodában. Számtalan szabadidős lehetőséget kínál: 9 teniszpályája közül 7 salakos és 2 homokos (világítás térítés ellenében), futballpálya, kosárlabdapálya, röplabdapálya, mini golf, biliárd, petang, íjászat, lövészet, darts, asztalitenisz és strandröplabda pálya, valamint vízi sport bázis (szörf, jet ski, vízisí, banán). Nappali és esti szórakoztató programok: mini klub 5-12 éves gyerekeknek és tini klub 13-17 éves fiatalok részére. A Djerba Golf Club mindössze 7 km-re fekszik, míg a sziget kaszinója 10 km-re van a hoteltől.
EGYÉB INFORMÁCIÓ
A 2 emeletes szállodában 3 lift található. A hotel modern thalassotherápiás centerrel rendelkezik: fitnesz, török fürdő, masszázs, hidromasszázs, jet zuhanyzó, szauna, pedikűr, manikűr, arckezelés, algapakolás és egyéb wellness kezelések. A hotel konferencia terme 600 fő befogadására alkalmas. A recepciónál pénzváltó és bankautomata működik, mely elfogad VISA, MASTER CARD, EUROCARD típusú kártyákat. A medencék mellett és a tengerparton a napágyak, a napernyők valamint a matracok ingyen állnak vendégeink rendelkezésére, a strandtörülközőért azonban 10 TND letétet kell fizetni.


SUNCLUB

Irodánk az El Mouradi szállodalánc tagjaként elsősorban Tunéziában, valamint Törökországban és Egyiptomban kínál 3*, 4*, 5*-os kategóriában minőségi szálláshelyeket, és családi csomagokat gyermekkedvezményekkel. A szállodákban csúszdák, gyerek medencék, gyermekbüfék, játszóterek várják a családosokat. A gyerekprogramokat 4 éves kortól ajánljuk. A 4 év alatti gyermekek szülői felügyelet mellett vehetnek részt a programokon. Az animátorok feladata a magyar vendégekkel, elsősorban a gyerekekkel való foglalkozás, festés, rajzolás, különböző játékok szervezése részükre, medencében űzhető vízi játékok, vízi aerobik lebonyolítása főszezonban. A gyerekanimátor a hotelben megszállt kicsikkel foglalkozik, ő felelős a mini klubért, a mini diszkóért, és különféle programokat szervez és bonyolít le a gyerekek számára. Szakképzett animátorok gondoskodnak kicsik és nagyok egész napos magyar nyelvű szórakoztatásáról: amíg a szülők pihennek, a kisebbek remekül szórakoznak, és a programok között minden korosztály megtalálja az érdeklődési körének megfelelőt.

Térkép