Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Sunny Days Palma De Mirette Hotel 4****

Hurghada, , Egyiptom
A kétszintes, 190 szobás Sunny Days Palma de Mirette 4 csillagos szálloda 8 km-re fekszik a repülőtértől és mindössze 4 km-re Hurghada városközpontjától. A központba taxival lehet a legkönnyebben bejutni. A központban számos szórakozási és vásárlási lehetőség áll rendelkezésünkre.

Strand: a hotel közvetlenül a homokos tengerparton található, ahol a napernyők, napozóágyak és strandtörölközők térítés ingyenesen a vendégek rendelkezésére.

Szobák
Szobák: a 190 szoba mindegyike egyénileg szabályozható légkondicionálóval, telefonnal, minibárral, műholdas tv-vel, bérelhető széffel és erkéllyel vagy terasszal rendelkezik.

Szolgáltatások a közös terekben
Szolgáltatások: 2 medence napernyőkkel és napozóágyakkal, 3 étterem, 3 bár, fitneszterem, strandröplabda, minifoci, asztalitenisz, 2 teniszpálya és squash (heti 2 óra ingyenes), animációs programok, show-műsorok. Térítés ellenében: vízi sportok a parton, búvárkodás, szörf, biliárd, masszázs, szauna, gőzfürdő, marokkói fürdő, törökfürdő kezelései, Internet-kávézó, orvosi ellátás, mosoda, üzletek, fodrászat.
Gyermekeknek: gyermekmedence, miniklub (4-12 éves korig), játszótér.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS