Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Sueno Hotels Beach Side 5*****

Side, , Törökország
FEKVÉS
A szálloda 60 km-re található az antalyai repülőtértől, 70 km-re Antalya, 5 km-re Manavgat és 1 km-re Side központjától. A saját homokos kék zászló díjas tengerpartja 260 méter hosszan terül el és 400 méterre található, ahová a szálloda ingajáratot üzemeltet.


EGYÉB INFORMÁCIÓ
8 konferencia terem, amfiteátrum, üzletek, orvosi ügyelet, fodrászat, autóbérlési lehetőség, törölköző kártya mellyel naponta egyszer kapunk törölközőt, térítés ellenében orvos, internet elérés a szálloda több pontján. A napernyők, napágyak és matracok a medence mellett és a tengerparton is ingyenesen állnak a vendégek rendelkezésére. Strandtörülközőt térítés mentesen biztosít a szálloda.

Szobák
A szállodának 606 szobájából, 495 standard szoba, 90 junior lakosztály, 12 családi szoba, 1 királyi lakosztály, valamint 8 speciálisan mozgáskorlátozottak részére kialakított szoba található. Ezen kívül, a hotel 154 Lake Villa-val is rendelkezik, melyeknek saját kerttel rendelkeznek. A szobák mindegyike fürdőszoba/WC-vel, hajszárítóval, légkondicionálóval, szatellit Tv-vel, mini bárral, széffel, és erkéllyel rendelkezik. Néhány szobában Wi-fi elérhetőség is adott.

Sport és szórakozási lehetőségek a szállodán kívül
Aquapark 7 csúszdával, 6 külső medence, 1 belső medence, nappali és esti animációs programok, mini klub, asztalitenisz, alkalmanként mozi, 2 füves futballpálya, 1 műfüves edzőpálya, teniszpályák, térítés ellenében bowling, játék központ, play station, fitneszterem, szauna, törökfürdő, gőzfürdő, szolárium, spa és wellness központ szolgálja a vendégek kényelmét. A fent említett szolgáltatások közül számos csak térítés ellenében vehető igénybe.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS