Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Roma Beach Resort & Spa 5*****

Side, , Törökország
Elhelyezkedés: a 2010-ben épült, 10.000 nm-en elterülő szálloda kb. 55 km-re fekszik az antalyai repülőtértől, 12 km-re Sidétől, 4 km-re Colaklitól, Gündogdu településen. A környező városokba taxival juthatunk el. A szállodát nyugalomra vágyó utasainknak ajánljuk, illetve azoknak, akik elsősorban a szállodában szeretnének pihenni; a környéken nincsenek szórakozási és vásárlási lehetőségek.

Szobák
Szobák: a 224 standard szoba mindegyike rendelkezik erkéllyel, központi légkondicionálóval, hajszárítóval, műholdas tv-vel, minibárral, bérelhető széffel és telefonnal. Az alacsony kategóriájú szobák nem rendelkeznek erkéllyel. A családi szobák 52 nm-esek, két, ajtóval elválasztott szobával rendelkeznek. A hotel 3, mozgáskorlátozott vendégek számára kialakított szobával is rendelkezik, továbbá 2 lakosztály (56 nm) is foglalható.

Szolgáltatások a közös terekben
Strand: a hotel műemlékvédelem alatt álló ásatási terület közelében épült, így a strand csak a szálloda épületét és az épületet körülvevő homokdombokat megkerülve közelíthető meg. A homokos tengerparton a napernyők, napozóágyak és matracok ingyenesen, a strandtörölközők pedig térítés ellenében vehetők igénybe.

Szolgáltatások: medence napernyőkkel és napozóágyakkal, belső medence, 4 étterem, 5 bár, aerobic, nappali és esti animációs programok, darts, strandröplabda, törökfürdő, szauna, fitneszterem, diszkó, asztalitenisz. Térítés ellenében: masszázs, spa szolgáltatások, törökfürdő kezelései, üzletek, fodrászat, széf, szobaszerviz, biliárd, bowling, internetkávézó, vízi sportok, fodrászat, mosoda, gyermekfelügyelet.
Gyermekeknek: gyermekmedence, miniklub (4-12 évig), játszótér.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS