Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Botanik Platinum Hotel 5*****

Alanya, , Törökország
Elhelyezkedés: a 2014-ben nyíló, 5 csillagos tagja az antalyai repülőtértől 90 km-re, Alanyától 30 km-re, Okurcalar településen fekszik. A közeli városokba helyi buszjárattal (dolmussal), vagy taxival könnyedén eljuthatunk. A szálloda a Delphin Botanik Hotel mellett fekszik, így a Platinum Hotel vendégei használhatják a Botanik hotel bizonyos szolgáltatásait. Mivel a szálloda a szezon elején nyílik, foglaláskor számítani kell a nyitás csúszására, valamint egész szezon alatt előfordulhat, hogy nem, vagy csak részlegesen indulnak el, illetve fennakadásokkal működnek bizonyos szolgáltatások. Kérjük, ezt vegyék figyelembe foglaláskor.

Strand: a hotel közvetlenül a hosszú, homokos-aprókavicsos tengerparton fekszik, ahol a napernyők, napozóágyak használata ingyenes, a strandtörölközők pedig letét ellenében vehetők igénybe.

Szobák
a 453 szoba mindegyike rendelkezik erkéllyel, központi légkondicionálóval, telefonnal, minibárral, hajszárítóval, digitális széffel és műholdas tv-vel. A standard szobák 31 nm-esek. A családi szobák 43 nm-esek, kétlégterűek és felszereltségük megegyezik a standard szobákéval.

Szolgáltatások a közös terekben
medence csúszdákkal, napernyőkkel és napozóágyakkal, belső medence, főétterem, 5 a´la carte étterem, több bár, nappali és esti animációs programok, esti show-műsorok, diszkó, törökfürdő, szauna, gőzfürdő, fitneszterem, strandröplabda, aerobic, vízi torna, darts, kenu, szörf (csak engedéllyel), vízilabda, teniszpálya (előzetes foglalással), asztalitenisz, wifi a lobbyban, ingyenes buszjárat Alanyába, Sidébe és Manavgatba. Térítés ellenében: törökfürdő kezelései, masszázs, jacuzzi, fodrász, biliárd, bowling, teniszfelszerelés és pályavilágítás, teniszleckék, motoros vízi sporteszközök a parton, internetkávézó, telefon, fax, mosoda.
Gyermekeknek: 2 gyermekmedence, csúszdapark és vidámpark a Delphin Botanik Hotellel közösen, miniklub (4-12 éves korig), játszótér, gyermekmenü vacsoránál, gyermek mozi, minidiszkó.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS