Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Yannis Hotel 3***

Korfu, , Görögország
A 3 csillagos Yannis Hotel, a repülőtértől és a fővárostól egyaránt 16 km-re, északi irányban, Ipsosban, a központtól néhány percnyire található. A 2 km hosszú, tisztaságáért és rendezettségért Kék Zászló díjjal kitüntetett partszakasz mellett érdemes ellátogatni az alig 4 km fekvő Barbati csodás tengerpartjához is! A görög szigetek közül Korfu az egyik, mely évről évre turisták ezreit vonzza kedvező fekvése, természeti szépségei, mediterrán klímája miatt, amit már csak a lakosság vendégszeretete tetéz.

Strand: a hotel 150 m-re fekszik a nyilvános, homokos tengerparttól, ahol a napozóágyak és napernyők térítés ellenében vehetők igénybe. Érdemes ellátogatni a közeli Dassia üdülővárosba is, ahol a kavicsos partokon számos vízi sportlehetőséget kipróbálhatunk!

Szolgáltatások a közös terekben
medence napernyőkkel és napozóágyakkal, étterem, 2 bár, téma estek, karaoke, filmvetítések, wifi kapcsolat, tv-sarok, könyvtár. Térítés ellenében: darts, biliárd, asztalitenisz, kártyajátékok, vízi sportok, széf a recepción, internetsarok, mosoda, kerékpárkölcsönzés, üzlet. 
Szobák: a szálloda összes szobája felszerelt légkondicionálóval (térítés ellenében), hűtőszekrénnyel, tv-vel, telefonnal és erkéllyel. Hajszárító és vasaló bérelhető a recepción. Kert, parkolási lehetőség, a Gemini hotel összes szolgáltatása, medencéje

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS