Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Tsamis Zante Hotel 4****

Zakynthos, , Görögország
Elhelyezkedés: az egy fő és egy melléképületből álló, négycsillagos szálloda idilli környezetben, olívafákkal övezett kertben, Kypseli faluban, közvetlenül a tengerparton fekszik, Zakynthos városától 12 km-re, a repülőtértől 14 km-re. A szállodától egy gyönyörű kis vízesés vezet a kavicsos tengerpartra. Strand: a szálloda közvetlenül a köves-sziklás tengerparton található, ahol a napernyők, napozóágyak ingyenesen, a strandtörölközők térítés ellenében használhatók. A vízben nagyobb kövek, sziklák lehetnek, így fürdőcipő használata javasolt.

Szobák
a szobák mindegyike egyénileg szabályozható légkondicionálóval, műholdas tv-vel, telefonnal, bérelhető széffel, hajszárítóval, hűtővel valamint erkéllyel vagy terasszal rendelkezik.

Szolgáltatások a közös terekben
medence napernyőkkel és napozóágyakkal, étterem, snackbár, bár, nappali és esti animációs programok, hetente görög est, fitneszterem, wifi a közös helységekben. Térítés ellenében:  spa központ, masszázs, szauna, gőzfürdő, tv-szoba, biliárd, darts, internetsarok, orvos, ajándékbolt, transzfer Tsilivibe és Zakynthosba.
Gyermekeknek: 2 gyermekmedence, játszótér.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS