Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Stork Hotel 2**superior

Kréta, , Görögország
A 3 szintes, 40 szobás szálloda Amoudara üdülőhely nyugodt, zöldövezeti részén található, a repülőtértől 10 km-re, Heraklion-tól 8 km távolságra, melynek központja autóbusszal könnyedén megközelíthető. Amoudarát a sziget fővárosához, Heraklionhoz tartozó üdülőterületnek is nevezhetjük. Számos vendéglő, étterem, kávézó, bár, diszkó és mindenekelőtt néhány kilométer hosszú kellemes homokos partja teszi közkedvelt üdülőhellyé.

Szobák
Szobák: az egyszerűen berendezett szobák mindegyike rendelkezik erkéllyel vagy terasszal, légkondicionálóval (07.01-08.31 között ingyenes, előtte és utána 3 EUR/nap), rádióval, hűtővel, bérelhető széffel és wifi - kapcsolattal (térítés ellenében).

Szolgáltatások a közös terekben
Strand: a homokos, tisztaságáért és rendezettségéért Kék Zászló díjjal kitüntetett strandtól 350 méterre fekszik a hotel. A parton a napernyők és napozóágyak térítés ellenében használhatók.
Szolgáltatások: medence napernyőkkel és napágyakkal, reggeliző terem, wifi a közös helységekben. Térítés ellenében: medencebár, bérelhető széf, internet-kapcsolat, vízi sportok a strandon, tv-sarok, szórakozóhelyek a szálloda környezetében.
Gyermekeknek: gyermekmedence

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS