Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Prassino Nissi Hotel 2**

Korfu, , Görögország
Ez a 2 csillagos, 32 szobás, egy 3 szintes épületben elhelyezkedő, családias hangulatú, hagyományos görög stílusban épült szálloda a festői szépségű Moraitika központjától mindössze 300 m-re, a repülőtértől 18 km-re, Korfu városától pedig 20 km-re déli irányban helyezkedik el. Számos étterem, szórakozási és vásárlási lehetőséget találunk a környéken. A hotel neve lefordítva "zöld sziget"-et jelent, mely nemcsak erre a területre, de egész Korfura jellemző. Érdemes ellátogatni a hegy tetején fekvő ófaluba, ahol egy kis bepillantást nyerhetünk az igazi Görögország hangulatába és életébe. Távolabbi felfedezésekhez bérelhetünk robogót, autót vagy közlekedhetünk a szállodától 300 m-re lévő buszmegállóból a helyi járatokkal.

Szobák
Szobák: a szálloda 32 szobájának mindegyike tengerre néző és erkéllyel, egyénileg szabályozható légkondicionálóval, telefonnal, műholdas tv-vel, és hűtőszekrénnyel vagy minibárral rendelkezik.

Szolgáltatások a közös terekben
Strand: a hotel a homokos-kavicsos tengerparttól kb. 60 m-re fekszik, ahol a napozóágyak és napernyők térítés ellenében vehetők igénybe.
Szolgáltatások: medence napernyőkkel és napozóágyakkal, étterem, 2 bár, asztalitenisz, tv-sarok. Térítés ellenében: wifi, internetsarok, mosoda, széf a recepción.
Gyermekeknek: játszótér

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS