Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Olga's Hotel 2**

Kos, , Görögország
Elhelyezkedés: az 1990-ben épült és 2010-ben felújított, kétcsillagos, 33 szobás, egyszerű kis hotel a repülőtértől 24 kilométerre, Kos város központjában helyezkedik el. Kos központi buszállomásáról minden irányba indulnak buszok és kb. 45 perc alatt a szigeten bárhová meg is érkezhetünk. A környező falvak közül Tigaki-t és Mastichari-t érdemes felkeresni. A szállodát egyszerűsége és kevés szolgáltatása miatt azon vendégeinknek ajánljuk, akik nyaralásukat főleg kirándulással és szórakozással szeretnék tölteni, és keveset tartózkodnak a szállodában.

Szobák
Szobák: az erkélyes szobák a hegyekre vagy a tenger felé néznek, és légkondicionálóval (kb. 5 EUR/nap), minibárral, televízióval (csak helyi csatornákkal) és telefonnal rendelkeznek.

Szolgáltatások a közös terekben
Strand: a szálloda 100 méterre fekszik a kavicsos-köves strandtól. A parton a napernyők és napozóágyak térítés ellenében vehetők igénybe. Érdemes felfedezni a sziget homokos strandjait is.
Szolgáltatások: reggeliző terem, tv sarok. Térítés ellenében: bár, széf a recepción (kb. 10 EUR/hét). A vendégek, italfogyasztás esetén használhatják a szomszédos (50 m-re fekvő) Peridis Hotel medencéjét.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS