Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Oasis Hotel 3***

Korfu, , Görögország
Ez a 3 csillagos, egy fő és több bungaló épületből álló szálloda Perama üdülőterületen, a repülőtértől 6 km-re, a fővárostól, Korfutól, pedig 7,5 km-re déli irányban fekszik. Egy domb oldalába, dús zöld növényzettel teli kertben épült, ahonnan szemet gyönyörködtető kilátás nyílik a Jón-tengerre, illetve a híres "Egér-szigetre". A szálloda nem csak kiválóan alkalmas a pihenésre, hanem központi fekvése miatt remek kiindulópont a sziget felfedezésére. Közlekedhetünk a szálloda elől induló helyi buszjáratokkal, bérelhetünk robogót, autót, vagy akár a közeli célpontokat sétálva is bejárhatjuk.

Szobák
Szobák: a szálloda 180 szobájának többsége tengerre néző és mindegyike központi légkondicionálóval, hűtőszekrénnyel, műholdas tv-vel, hajszárítóval, telefonnal, erkéllyel, és wifivel (térítés ellenében) rendelkezik.

Szolgáltatások a közös terekben
Strand: a hotel a saját kavicsos/sziklás tengerpartjánál terül el, ahol a napozóágyak és napernyők ingyenesen vehetők igénybe. A szálloda közelében található egy nyilvános homokos strand is.
Szolgáltatások: medence napernyőkkel és napozóágyakkal, étterem, 3 bár, téma estek, élő show műsorok, wifi a közösségi tereken, tv-sarok. Térítés ellenében: internetsarok, széf a recepción, szépségszalon a közelben, gyermekfelügyelet. 
Gyermekeknek: játszótér

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS