Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Memphis Beach Hotel 3***

Rodosz, , Görögország
Ez az 1987-ben nyílt és 2008-2009-ben teljesen felújított, 3 csillagos szálloda a csodálatos Rodosz szigetén, csendes, békés környezetben, Kolymbia üdülőterületen, Rodosz városától 25 km-re, a repülőtértől pedig 35 km-re helyezkedik el. A hotel széleskörű szolgáltatásokkal, egy főépülettel és 3 bungaló épülettel, szép, rendezett kerttel és igazi görög hangulattal várja vendégeit. A közeli látnivalókhoz és városokba a helyi buszokkal vagy bérelt autóval, motorral könnyedén eljuthatunk. Kolymbiából Lindos csodás vára elérhető közelségben fekszik, kevesebb, mint 30 km. A helyiek által is gyakorta látogatott település csak az utóbbi időben kezdett kiépülni, számos hangulatos tavernával és bárral büszkélkedhet. Ha itt nyaralunk, élvezhetjük a helyiek vendégszeretetét és végig próbálhatjuk a helyi specialitásokat is. Ne hagyjuk ki a híres ouzo-t sem, ami ánizsból készül és jégkockával és hideg vízzel fogyasztják.

Szobák
Szobák: a szálloda 116 kényelmesen és modernül berendezett szobájának mindegyikéhez tartozik hajszárító, egyénileg szabályozható légkondicionáló (térítés ellenében), műholdas tv, hűtőszekrény, telefon, wifi kapcsolat, illetve erkély vagy terasz. A stúdiók és a családi szobák tágasabbak a standard szobáknál, körülbelül 32 nm-esek.

Szolgáltatások a közös terekben
Strand: a szálloda kb. 150 méterre helyezkedik el a homokos-kavicsos tengerparttól, ahol a napozóágyak és napernyők térítés ellenében vehetők igénybe.
Szolgáltatások: 2 medence napernyőkkel és napozóágyakkal, étterem, bár, heti egyszer görög est, tv-szoba, fitneszterem, röplabda, vízilabda, asztalitenisz. Térítés ellenében: biliárd, vízi sportok, üzletek, internet sarok, wifi, széf a recepción.
Gyermekeknek: gyermekmedence, játszótér.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS