Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Marilena Hotel 4****

Kréta, , Görögország
Elhelyezkedés: ez az egyszerű, de családias hangulatú, és kiváló elhelyezkedésű 3 épületből álló szálloda a repülőtértől kb. 10 km-re, Heraklion központjától kb. 5 km-re Amoudara üdülőhelyen épült. A hotel kb. 50 m-re fekszik Amoudara központjától, gyönyörű, fás, növényekkel borított területen, a Gazanos folyó partján. Amoudarában számos vendéglőt, bárt, éttermet, kávézót és diszkót találunk, de érdemes ellátogatnunk Heraklionba is, mely egy élettel teli, mozgalmas város rengeteg szórakozási és vásárlási lehetőséggel. A szálloda kiváló választás lehet azoknak, akik kedvező árú szállodát keresnek, mert elsősorban kirándulni és látni szeretnének, és keveset tartózkodnak a szálláshelyen.

Szobák
a 212 egyszerűen, de kényelmesen berendezett szoba mindegyike tv-vel, hűtőszekrénnyel, bérelhető széffel, légkondicionálással, hajszárítóval és erkéllyel felszerelt.

Szolgáltatások a közös terekben
medence napozóágyakkal és napernyőkkel, napozó terasz, étterem, snack és medence bár, tv szoba. Térítés ellenében: internet sarok, biliárd, kosárlabda, asztalitenisz, darts. Gyermekeknek: játszótér 

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS