Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Marbella Beach Hotel 5*****

Korfu, , Görögország
A repülőtértől 16 km-re, Korfu városától 17 km-re, Moraitikától 3 km-re fekszik ez a nemrég felújított, rendkívül elegáns hotel, egy gyönyörű, szubtrópusi kertben, Agios Ioannis központjától 400 méterre. A hotel egy főépületből és 5 melléképületből áll, melyek mediterrán stílusban épültek. Agios Ioannis egy kis üdülőfalu, melyet főleg a nyugodt pihenésre vágyó párok és a családosok keresnek fel, hisz itt semmi sem zavarja meg nyugalmukat. A központban néhány étterem, taverna biztosítja a tökéletes esti kikapcsolódást. Aki viszont igazi nyüzsgésre vágyik, busszal vagy taxival könnyedén eljut a 3 km-re fekvő Moraitikába.

Szobák
Szobák: minden szoba rendelkezik erkéllyel vagy terasszal, hajszárítóval, műholdas tv-vel, zenecsatornával, telefonnal, minibárral, légkondicionálással, széffel és wifi kapcsolattal.

Szolgáltatások a közös terekben
Strand: a szálloda vendégei egy lépcsősoron keresztül juthatnak le a homokos-kavicsos tengerpartra, ahol a napernyők, napozóágyak és strandtörölköző használata ingyenes. A strand minden évben elnyeri a "Kék Zászló" díjat a víz tisztasága miatt.
Szolgáltatások: 2 medence tengervízzel töltve, édesvizű medence napernyőkkel és napozóágyakkal, főétterem, a´la carte étterem, 4 bár, nappali és esti animációs programok, élő zene, show-műsorok, tematikus estek, tenisz, strandröplabda, kosárlabda, fitneszterem, szauna, aerobic, vízi torna, táncórák, társasjátékok, íjászat, asztalitenisz, wifi. Térítés ellenében: törökfürdő kezelései a spa központban, masszázs, vízi sportok a parton, búvárkodás, kerékpárkölcsönzés, fodrászat, üzletek, mosoda, internet sarok.
Gyermekeknek: 2 gyermekmedence, miniklub (5-12 éves korig), játszótér, mini diszkó.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS