Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Marathon Hotel (ex.euroxenia Marathon Hotel) 3***

Rodosz, , Görögország
A kétszintes bungalókból álló, 115 szobás komplexum a repülőtértől 22 km-re, Rodosz városától 25 km-re, a sziget keleti oldalán, Kolymbiában fekszik. A közelben számos étterem, bár és bevásárlóközpont is található. A sziget fővárosa, illetve a 22 km-re fekvő Lindosz történelmi városa taxival vagy helyi busszal könnyedén megközelíthető, hisz a busz megállója közvetlenül a hotel előtt található. A helyiek által is gyakorta látogatott település számos hangulatos tavernával és bárral büszkélkedhet.

Szobák
Szobák: a 06.15 és 09.15 között légkondicionált szobák mindegyike rendelkezik erkéllyel vagy terasszal, műholdas tv-vel, rádióval, telefonnal, valamint bérelhető széffel és minibárral. A szobákban a negyedik fő elhelyezése esetén a szálloda emeletes ágyat biztosít.

Szolgáltatások a közös terekben
Strand: a szálloda Kolymbia homokos strandjától 350 méterre helyezkedik el. A parton a napernyők és napozóágyak térítés ellenében vehetők igénybe.
Szolgáltatások: nagy medence napernyőkkel és napozóágyakkal, étterem, medence bár, asztalitenisz, biliárd, tv-szoba, darts, wifi. Térítés ellenében: üzletek, golfpálya 4 km-re, vízi sportok.
Gyermekeknek: gyermekmedence, játszótér, animációs programok, játszószoba.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS