Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Loutanis Hotel 3***

Rodosz, , Görögország
A három épületből álló, 127 szobás, 1990-ben épült és 2001-ben felújított hotel a repülőtértől és Rodosz városától 23 km-re, Falirakitól 12 km-re, a sziget keleti oldalán, Kolymbiában fekszik. A sziget fővárosa, illetve a 22 km-re fekvő Lindosz történelmi városa taxival vagy helyi busszal könnyedén megközelíthető. A hotelt leginkább a nyaralásuk alatt főleg kirándulni szándékozó utasoknak ajánljuk.

Szobák
Szobák: az egyszerűen, görög stílusban berendezett szobák mindegyike rendelkezik légkondicionálóval (térítés ellenében), erkéllyel vagy terasszal, tv-vel, telefonnal, hajszárítóval, valamint bérelhető hűtővel. Két gyermek két felnőttel történő elhelyezése esetén a szálloda emeletes ágyat biztosít a gyermekek részére.

Szolgáltatások a közös terekben
Strand: a szálloda Kolymbia homokos-kavicsos strandjától 700 méterre helyezkedik el. A strandra a szálloda ingyenes buszjáratokat indít (meghatározott időpontban). A parton a napernyők és napozóágyak térítés ellenében vehetők igénybe.
Szolgáltatások: 2 medence napernyőkkel és napozóágyakkal, étterem, medence bár, tv-sarok, wifi a közös helységekben. Térítés ellenében: széf a recepción
Gyermekeknek: gyermekmedence, játszótér.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS