Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Latania Apartman 4****

Kréta, , Görögország
Az apartman a heraklioni repülőtértől 30 km-re, Stalis központjában található üzletek, éttermek és bárok szomszédságában. A Heraklion belvárosától 35 km-re, keletre fekvő Stalis egy kis halászfaluból lett pezsgő üdülőtelep, mely szinte teljesen egybeépült a mellette fekvő Malia-val. Stalist minden korosztálynak javasoljuk, hisz mindenki megtalálja itt a számítását: a hangulatos óváros csalogató utcái, hosszú, homokos partja, nyüzsgő, tengerparti sétánya számtalan szórakozási lehetőséggel várja az ide érkező, pihenni vágyó vendégeket. Ha Krétán járunk, mindenképpen érdemes ellátogatnunk a csodálatos Knosszoszi Palota romjaihoz, megtekinteni a Lassithi fennsík szélmalmait, és ha már ott járunk, látogassunk el Zeusz isten képzeletbeli születési helyére, a Dikti barlanghoz, túrázzunk a sziget legismertebb szurdokában, a Szamariában, de ne hagyjuk ki Agios Nikolaos hangulatos városát sem.

Szobák
Szobák: minden apartman és stúdió rendelkezik légkondicionálóval (kb. 7 EUR/nap), tv-vel, telefonnal, hajszárítóval, bérelhető széffel (kb. 20 EUR/hét), hűtőszekrénnyel és felszerelt konyhasarokkal. A stúdiók egy-, az apartmanok két légterűek.

Szolgáltatások a közös terekben
Strand: a homokos strandtól kb. 30 m-re fekszik az apartmanház. A parton a napozóágyak és napernyők térítés ellenében vehetők igénybe. Kréta Európa legdélibb szigete, így a napsütéses órák száma itt a legmagasabb, ami kifejezetten kedvez a barnulni vágyó nyaralóknak. Érdemes autóval felfedezni a távolabb fekvő, eldugottabb strandokat és az elhagyatott tengerpartokat is.
Szolgáltatások: medence napozóágyakkal, lobbybár, snack bár, tv-sarok, wifi kapcsolat. Térítés ellenében: biliárd, internetsarok. Éttermek, bárok, szórakozóhelyek, vízi sportok a közelben.
Gyermekeknek: gyermekmedence rész, játszótér.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS