Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Kresten Palace Hotel 4****

Rodosz, , Görögország
A 2007/2008 telén felújított, modern, illetve hagyományos görög stílusban épült szálloda egy sziklaszirten fekszik Kalitheában, ahonnan csodálatos panoráma nyílik a tengerre. Egy főépületből és két melléképületből áll. A hotel a Kalitheai-öböltől északra található Faliraki mellett, Rodosz központjától mindössze 6 km-re. Kalitheában néhány üzleten és éttermen kívül más nem találunk, de helyi buszjárattal könnyedén el lehet jutni Falirakiba, vagy Rodosz városába, ahol számos étterem, bár, tradicionális taverna, szórakozási és vásárlási lehetőségek várják a turistákat. A gazdag történelemmel rendelkező főváros a sziget legszebb üdülőhelye. A város a jelen és múlt csodálatos kompozíciója, sokoldalú, akár egy labirintus. Északi csücskében terül el a több száz éves, egyedülálló óvárosi rész, melyet a kör alakú bástyákkal díszített, 4 km hosszú városfal határol el. Tekintsük meg a vendéglőkkel rendelkező Mandraki kikötőt, ahonnan hagyományos görög vendéglők, kávézók, éttermek, üzletek, diszkók és bárok találhatók.

Szobák
Szobák: az erkélyes vagy teraszos szobák légkondicionálóval (06.01 és 09.30 között működik), telefonnal, műholdas tv-vel (zenecsatornával), hűtőszekrénnyel, hajszárítóval, rádióval, bérelhető széffel és minibárral felszereltek. A családi szobák egylégterűek.

Szolgáltatások a közös terekben
Strand: a szálloda 200 méterre fekszik a homokos-kavicsos-sziklás tengerparttól, saját strandjához egy lépcsőn kell lemenni, a parton a napernyők és napozóágyak térítés ellenében vehetők igénybe.
Szolgáltatások: hatalmas medence napernyőkkel és napozóágyakkal, étterem, bárok, animációs programok, görög folklór estek, fitneszterem, asztalitenisz, minigolf, strandröplabda, tv-szoba, wifi a közös helységekben. Térítés ellenében: szauna, masszázs, jacuzzi, ajándéküzlet, teniszpálya és felszerelés, biliárd, internet.
Gyermekeknek: gyermekmedence, játszótér, játszószoba, animációs programok.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS