Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Ionian Princess Suite Hotel 4****

Korfu, , Görögország
A hagyományos stílusban épült, 4 csillagos Ionian Princess Suite Hotel gondozott kertben, a nemzetközi repülőtértől 37 km-re, Acharavi központjától kb. 250 méterre található a sziget északi részén. Acharavi rengeteg étteremmel, szórakozóhellyel, bárral és számos vásárlási lehetőséggel várja vendégeit. 3 km hosszú, homokos partja tökéletes választás kisgyermekes családoknak is. Ha itt nyaralunk, érdemes Korfu városába is ellátogatni egyszer, hogy megtekintsük a helyi nevezetességeket és elfogyasszunk egy hűsítő frappét egy kellemes bár teraszán az árnyékban. Korfun mindenki megtalálja a magának való szórakozást. Jól érzik itt magukat, akik csak pihenni szeretnének, de a szórakozni vágyók is számos lehetőség közül válogathatnak. Járhatunk mozgalmas üdülőövezetekben, vagy kis falvakban, sétálhatunk elhagyatott, kristálytiszta vizű tengeröblökben.

Strand: a 7 km hosszú, homokos-kavicsos strandtól 100 méterre fekszik, ahol a napernyők és a napozóágyak használata térítés ellenében lehetséges.

Szobák
a szobák mindegyike rendelkezik erkéllyel vagy terasszal, légkondicionálóval (06.15.-09.15. között), műholdas tv-vel, telefonnal, felszerelt konyhasarokkal, hajszárítóval és bérelhető széffel.

Szolgáltatások a közös terekben
2 medence napozóágyakkal és napernyőkkel, étterem, 2 bár, asztalitenisz, röplabda, nappali és esti animációs programok. Térítés ellenében: internetsarok, vízi sportok, teniszpálya, kispályás foci.
Gyermekeknek: gyermekmedence, miniklub, játszótér.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS