Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

International Hotel Kos 2**

Kos, , Görögország
Elhelyezkedés: az egyszerű, csendes, családi üzemeltetésű, tipikus görög stílusú kis hotel Kos központjától mindössze pár percnyi sétára, kb. 750 m-re, a repülőtértől pedig kb. 25 km-re helyezkedik el. A szálloda közvetlen környezetében éttermek, üzletek, bárok várják a kikapcsolódni, szórakozni vágyókat. Kos szigetét nem csak antik emlékei miatt keresik a turisták, nyüzsgő éjszakai élete is igen nagy vonzerővel bír. Így a sziget azoknak is tökéletes, akik az aktív pihenést kedvelik, és azoknak is, akik érdeklődnek az antik kultúra és a történelmi érdekességek iránt.

Strand: a hotel kb. 80 méterre található a homokos-kavicsos parttól, ahol a napernyők és a napozóágyak térítés ellenében vehetők igénybe.

Szobák
a 65 egyszerűen berendezett standard szoba mindegyike légkondicionálóval (kb. 5 EUR/nap), erkéllyel, mini hűtőszekrénnyel, műholdas tv-vel, bérelhető széffel (kb. 12 EUR/hét), valamint telefonnal rendelkezik. Egyes szobák hajszárítóval rendelkeznek. A szobák többsége oldalról vagy teljesen a tengerre, vagy a kikötőre néz.

Szolgáltatások a közös terekben
medence napozóágyakkal és napernyőkkel, snack bár, koktélbár, tv szoba, 24 órás recepció, wifi a lobbyban és a medence környékén. Térítés ellenében: széf, internetsarok.
Gyermekeknek: gyermekmedence.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS