Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Iliostasi Beach 2**superior

Kréta, , Görögország
Elhelyezkedés: a tengertől mindössze 30 méterre fekvő, 18 apartmanból álló hotel Hersonissos településen található gyönyörű zöld környezetben, a repülőtértől 26 km-re. Hersonissos Kréta egyik legnagyobb üdülőhelye, tengerpartja rendkívül változatos, mindenki megtalálja a magának megfelelőt, hisz homokos, kavicsos és sziklás partszakaszok váltakoznak. Megszámlálhatatlan kávézó, vendéglő, pizzéria, étterem, bár és diszkó várja az ide látogatókat.

Strand: a szálloda a homokos-aprókavicsos parttól csupán 30 méterre fekszik. A parton a napozóágyak és napernyők használata térítés ellenében lehetséges.

Szobák
a 18 apartman mindegyike rendelkezik ventilátorral, tv-vel, bérelhető széffel (kb. 2 EUR/nap), erkéllyel vagy terasszal és kis konyhasarokkal, melyben hűtőszekrény és kis főzőlap található.

Szolgáltatások a közös terekben
medence napernyőkkel és napozóágyakkal, wifi a közös helyiségekben, alkalmanként karaoke és görög est. Térítés ellenében: snack bár, billiárd, bolt és étterem a közelben, esküvői kápolna, konferenciaterem.Gyermekeknek: gyermekmedence, játszótér.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS