Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Hersonissos Village Hotel 4****

Kréta, , Görögország
A 4 csillagos szálloda a heraklioni repülőtértől 25 km-re, Hersonissos külvárosában, a központtól 1 km-re, nyugodt környezetben, egy domboldalon épült, ahonnan lenyűgöző kilátás nyílik a Hersonissos-öbölre. A nyüzsgő város, a gyönyörű tengerpart és a zöld környezet idilli kombinációja biztosítja, hogy minden itt nyaraló vendég tökéletesen kikapcsolódhasson. A csodás kerttel rendelkező, krétai stílusban épült hotelben 59 szoba és 90 bungaló található. Hersonissos Kréta egyik legnagyobb üdülőhelye, tengerpartja rendkívül változatos, mindenki megtalálja a magának megfelelőt, hisz homokos, kavicsos és sziklás partszakaszok váltakoznak. Strand: a hotel egy domboldalon, kb. 800 m-re fekszik a homokos parttól, ahol a napernyők és napozóágyak térítés ellenében használhatók. Kréta Európa legdélibb szigete, így a napsütéses órák száma itt a legmagasabb, ami kifejezetten kedvez a barnulni vágyó nyaralóknak. Az üdülőfalvak kiépített strandjain kívül érdemes autóval felfedezni a távolabb fekvő, eldugottabb strandokat, a mesés fekvésű hegyi falvakat, és az elhagyatott tengerpartokat is, ahol vadregényes tájban gyönyörködhetünk, miközben a hűsítő vízben lubickolunk.

Szobák
a hagyományos görög stílusú szobák mindegyike légkondicionált, telefonnal, műholdas tv-vel, hűtőszekrénnyel, hajszárítóval, bérelhető széffel és erkéllyel vagy terasszal rendelkezik.

Szolgáltatások a közös terekben
2 medence napernyőkkel és napozóágyakkal, étterem csodálatos panorámával a tengerre, 2 bár, kéthetente görög folklór est, tv szoba, asztalitenisz, strandröplabda, minigolf, minifoci pálya, teniszpálya, kosárlabda, wifi. Térítés ellenében: fitneszterem, internetsarok, biliárd, vízi sportok a parton, mosoda, orvos, üzlet.
Gyermekeknek: gyermekmedence, játszótér.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS