Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Diana Palace Hotel 4****

Zakynthos, , Görögország
Elhelyezkedés: a 130 szobás, modern, négycsillagos Diana Palace Hotel, a sziget egyik leghíresebb üdülőterülete, Argassi központjához közel fekszik, Zakynthos városától 3 km-re, a repülőtértől kb. 8 km-re. A hotel kialakítása mozgáskorlátozott, vagy nehezen mozgó utasok tartózkodását is lehetővé teszi. Kistermetű háziállatot előzetes lekérésre fogad a szálloda.

Strand: a szálloda a homokos tengerparttól 200 méterre található, ahol a napernyők és napozóágyak térítés ellenében használhatók.

Szobák
a szálloda főként külön ágyas (twin) szobákkal rendelkezik, mindössze 8 franciaágyas szoba áll rendelkezésre. A szobák mindegyike egyénileg szabályozható légkondicionálóval (térítés ellenében), műholdas tv-vel, telefonnal, bérelhető széffel, kérésre bérelhető mini hűtővel, hajszárítóval valamint wifi kapcsolattal. A családi szobák két hálószobával, étkezővel, konyhasarokkal és egy fürdőszobával rendelkeznek. Egyes családi szobákban a konyhasarok és az étkező az egyik hálószobában található. A családi szobák maximum kapacitása 4 fő.

Szolgáltatások a közös terekben
2 medence napernyőkkel és napozóágyakkal, étterem látványkonyha sarokkal, snackbár, 2 bár, nappali és esti animációs programok, alkalmanként esti show-k, fitneszterem, asztalitenisz, tv-szoba, wifi a közös helységekben, strandtörölközők a medencénél a kapacitás függvényében. Térítés ellenében:  biliárd, széf a recepción, masszázs, fodrász, mosoda.
Gyermekeknek: gyermekmedence, csúszda, játszótér, gyermekbüfé, fagylalt bizonyos időpontokban.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS