Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Diana Hotel 4****

Zakynthos, , Görögország
Elhelyezkedés: a patinás, 1972-óta üzemelő, négycsillagos Diana Hotel Zakythos város szívében, a repülőtértől 3 km-re, a tengerparttól pedig alig 200 méterre található. Az 1 km-re fekvő kikötő egy könnyed sétával elérhető. Érdemes hajóra szállni és ellátogatni a híres Kék Barlangokhoz, melyek Zakynthos legnépszerűbb látnivalói közé tartoznak. A sziget északi részén található mesés természeti képződményekhez motorcsónakkal szállítják az érdeklődőket. A hotel előzetes egyeztetés és visszaigazolás alapján kistermetű háziállatokat fogad.

Strand: a szálloda 200 m-re fekszik a homokos tengerparttól, ahol a napernyők és napozóágyak térítés ellenében vehetők igénybe.
étterem, bár, olvasószoba, biliárd, tv-sarok, wifi. Térítés ellenében: masszázs, fodrászat, gyermekfelügyelet, mosoda.

Szobák
az 50 szoba mindegyike erkéllyel, egyénileg szabályozható légkondicionálóval, műholdas televízióval, telefonnal, bérelhető széffel (kb. 3 EUR/nap), minibárral, hajszárítóval valamint wifi kapcsolattal (térítés ellenében) felszerelt. A családi szobák két hálószobával rendelkeznek.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS