Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Cyprotel Almyros Natura Hotel 4****

Korfu, , Görögország
Ez a 4 csillagos hotel a sziget északi részén, Korfu városától és a repülőtértől 39 km-re, Acharaviban fekszik. A 2 km-re felfő Acharavi központjába helyi busszal vagy taxival juthatunk be. A szálloda egy főépületből és számos 2 szintes bungalóból áll, elsősorban kisgyermekes családoknak, pihenésre, nyugalomra vágyó pároknak ajánljuk.

Strand: a hotel közvetlenül a homokos tengerparton épült, ahol a napernyők és napozóágyak térítés ellenében vehetők igénybe.

Szobák
a 160 légkondicionált szoba mindegyike rendelkezik erkéllyel vagy terasszal, telefonnal, hajszárítóval, műholdas tv-vel, kis hűtővel valamint széffel. A komplexumban foglalható 72 db 2 szintes maisonette is, melyek galériásak, elválasztó ajtóval nem rendelkeznek, 2 felnőtt + 2 gyermek elhelyezésére alkalmasak, a felső szinten pedig kanapéágy vagy emeletes ágy áll a gyermekek rendelkezésre.

Szolgáltatások a közös terekben
medence napernyőkkel és napozóágyakkal, 2 étterem, 3 bár, kávézó, diszkó, tenisz, asztalitenisz, fitneszterem. Térítés ellenében: szauna, masszázs, vízi sportok, búvárkodás, biliárd, elektronikus játékok, üzletek, lovaglási lehetőség.
Gyermekeknek: gyermekmedence, miniklub.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS