Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

The Victoria Hotel 4****

Sliema, , Málta
Elhelyezkedés: a kellemes és elegáns, környezetvédelmi díjjal is kitüntetett hotel a repülőtértől 10 km-re, Sliema központjában helyezkedik el. A Victoria Hotel Málta egyik legjobb minőségű négycsillagos szállodája, melynek építészete a viktoriánus korabeli stílust ötvözi modern elemekkel. Sliema ma Málta egyik legmodernebb városa, az éttermek, a vásárlás és a kávéházi élet idegenforgalmi központja, több távolsági autóbusz-vonal kiindulópontja. Strand: a hotelt kb. 150 méterre fekszik a sziklás strandtól ahol a napernyők és napozóágyak térítés ellenében vehetők igénybe.

Szobák
a 140 szoba mindegyike wifi kapcsolattal (térítés ellenében), hajszárítóval, egyénileg szabályozható légkondicionálóval, telefonnal, bérelhető széffel, műholdas tv-vel és minibárral rendelkezik.

Szolgáltatások a közös terekben
medence napernyőkkel és napozóágyakkal, belső medence, szauna, gőzfürdő, fitneszterem, étterem, bár, tv-sarok, könyvtár. Térítés ellenében: spa és wellness szolgáltatások, masszázs, tárgyalótermek, wifi a lobbyban, vízi sportok a parton, mosoda, ajándékbolt, gyermekfelügyelet, orvosi ellátás, üzletek, teniszpálya és fodrászat a közelben.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS