Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

The Palace Hotel 5*****

Sliema, , Málta
Elhelyezkedés: az ötcsillagos, kifinomult és elegáns stílusban berendezett luxushotel Sliema szívében, a repülőtértől kb. 11 km-re helyezkedik el. A közelben számos étterem, bár, üzlet és szórakozóhely található. A szálloda csodálatos helyszíne lehet egy Máltán megtartott esküvőnek vagy fogadalomtételnek is. A tetőteraszról a tenger és Valletta csodás panorámája tárul elénk. Valletta a sziget üzleti, történelmi és kulturális központja egyaránt. Sétálhatunk 16. századi épületek között, de a legmodernebb építészeti stílusokat is megtalálhatjuk. Érdemes megtekinteni a Szent János Társkatedrálist, mely az európai barokk építészet egyik legkiemelkedőbb emléke. Számos palotát és múzeumot is találunk a városban, csakúgy, mint nyilvános parkokat, kerteket. A szállodát főként felnőtt utasoknak, pároknak, nászutasoknak ajánljuk.

Szobák
Szobák: az igényesen, elegánsan és kényelmesen berendezett 149 szoba mindegyike egyénileg szabályozható légkondicionálóval, hajszárítóval, műholdas tv-vel, rádióval, wifivel (térítés ellenében), minibárral (térítés ellenében), telefonnal valamint széffel rendelkezik. A szálloda több, különféle témában berendezett luxuslakosztályt is kínál.

Szolgáltatások a közös terekben
Strand: a hotel kb. 350 méterre épült a sziklás tengerparttól. Strandoláshoz érdemes felkeresni a sziget északi részén fekvő kellemes, homokos strandokat. 
Szolgáltatások: medence a tetőn napernyőkkel és napozóágyakkal, csodálatos kilátással Vallettára, belső medence, 2 étterem, bár, kávézó, fitneszterem, wifi, 24 órás recepció. Térítés ellenében: spa központ és kezelései, masszázs, szépségszalon, konferenciatermek, wifi a lobbyban, orvosi ellátás, gyermekfelügyelet, mosoda, a közelben üzletek valamint tenisz és squash pálya, vízi sportok a parton.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS