Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Maritim Antonine Hotel & Spa 4****

Mellieha Bay, , Málta
Elhelyezkedés: a négycsillagos szálloda Málta egyik legkedveltebb, partszakaszán, Mellieha-ban, egy domboldalon fekszik, a repülőtértől 25 km-re, Valettától kb. 5 km-re. Teraszos kialakításának köszönhetően az épületből csodálatos kilátás nyílik Mellieha tengeröblére. A hotel két épületszárnyát egy rövid, földalatti folyosó köti össze. A kompkikötőből, ami a hoteltől alig 4 km-re található, naponta indulnak járatok a szomszédos Gozóra, ahová mindenképpen érdemes ellátogatni.

Szobák
Szobák: a 131 db 25 nm-es komfort szoba mindegyike felszerelt időszakosan működő légkondicionálóval, műholdas tv-vel, telefonnal, széffel, minibárral, tea/kávéfőzővel és hajszárítóval. A szobák többsége rendelkezik erkéllyel (a belső udvarra néző szobák erkély nélküliek).

Szolgáltatások a közös terekben
Strand: a hotel a homokos tengerparttól 1 km-re fekszik, ahol a napozóágyak térítés ellenében vehetők igénybe. A strandra a szálloda ingyenes buszával juthatunk le.
Szolgáltatások: medence napernyőkkel és napozóágyakkal, tetőmedence, 2 étterem, 3 bár, alkalmanként élőzene a koktélbárban, tematikus esetek, szezonban hetente egyszer BBQ, fitneszterem. Térítés ellenében: spa központ és szolgáltatásai: tengervizes belső medence, szauna, jakuzzi, gőzfürdő, internet kávézó, wifi a lobbyban, konferenciatermek, fodrász, ajándékbolt.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS