Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Hotel Angela Beach 3***

Korfu, , Görögország
Családias légkörű szálloda a sziget zöld, északi részén. Ideális választás egy igazán pihentető nyaraláshoz. Családias légkörű szálloda a sziget zöld, északi részén. Ideális választás egy igazán pihentető nyaraláshoz. Közvetlenül Astrakeri természetes, homokos/kavicsos strandján fekszik. Roda kb. 3 km-re. Éttermek, bárok és vásárlási lehetőségek Acharaviban és Rodában (ingyenes hotelbusz). A busztranszfer a repülőtérről kb. 90 perc. A szállodában összesen 150 szoba található 2 épületben. A vendégek rendelkezésére áll hall recepcióval és bérelhető széfekkel, liftek, SAT-TV-szoba, internetsarok (térítés ellenében), étterem, bár és ajándéküzlet. A kertben édesvizű úszómedence napozóterasszal és pool-bárral. Napágyak és napernyők a medencénél és a strandon is ingyenesen vehetők igénybe.

Szobák
A1A/A2A/A3A: Légkondicionálás, SAT-TV, telefon, hajszárító, zuhanyozó, WC és balkon.
A2B/A3B: Tengerre nézők.
A2C/A3C - Superior-szobák: Tágasabbak.
Foglalható Joker-szoba A2S is.

Szolgáltatások a közös terekben
Játszótér. Heti 1x élőzene és folklórest. Tavernák, bárok és éttermek Rodában és Acharaviban. Egyágyas szoba foglalása esetén elhelyezés kétágyas szobában (A1A).

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
Kosárlabda, asztalitenisz és röplabda. Térítés ellenében: lovaglás a közelben (helyi szolgáltatóknál).

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS