Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Smartline Philippion 3***superior

Kos, , Görögország
Bájos, kis szálloda ideális távolságra a tengerparttól, ugyanakkor nem messze Kos város központjától és kikötőjétől. Bájos, kis szálloda ideális távolságra a tengerparttól, ugyanakkor nem messze Kos város központjától és kikötőjétől. Központi helyen fekszik, kb. 150 m-re a lassan mélyülő, kavicsos Avra strandtól. Számos étterem, bár, vásárlási és szórakozási lehetőség a közvetlen közelben. A busztranszfer a repülőtérről kb. 30 perc. A szállodában összesen 78 szoba található 4 emeleten. A vendégek rendelkezésére áll hall recepcióval, liftek, TV-szoba, internetsarok (térítés ellenében), ingyenes WIFI a szálloda egész területén, büféétterem, a'la carte-étterem, 2 bár, kávézó és kis szupermarket. A kertben édesvizű úszómedence napozóterasszal és pool-bár. Napágyak és napernyők a medencénél ingyenesen, törölközők térítés ellenében.

Szobák
A1A/A2A/A3A: Hűtőszekrény, légkondicionálás, bérelhető széf, SAT-TV, telefon, fürdőszoba vagy zuhanyozó, WC, hajszárító és medencére vagy tengerre néző balkon.
B1B/B2B/B3B - Stúdiók: Kiegészítve konyhasarokkal, nem medencére vagy tengerre nézők.
B2C/B3C/B4C - Apartmanok: Tágasabbak, kiegészítve konyhasarokkal és 1 külön hálószobával, nem medencére vagy tengerre nézők.
Foglalható az alagsorban található, SAT-TV nélküli, zuhanyozóval rendelkező, nem medencére vagy tengerre néző Joker-szoba A2S is.

Szolgáltatások a közös terekben
Gyermekmedence és játszótér. Egyágyas szoba foglalása esetén elhelyezés kétágyas szobában (A1A, B1B).

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
Térítés ellenében: biliárd.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS