Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Smartline Sand And City 3***

Alanya, , Törökország
A 2012/13 telén felújított szállodát elsősorban kiváló fekvése teszi különlegessé. Alanya nyüzsgő központja néhány perces sétával könnyedén megközelíthető, a homokos/kavicsos strandtól pedig csak egy út választja el. Csodálatos kilátással a várra, a városra és a jachtkikötőre. A 2012/13 telén felújított szállodát elsősorban kiváló fekvése teszi különlegessé. Alanya nyüzsgő központja néhány perces sétával könnyedén megközelíthető. Csodálatos kilátás a várra, a városra és a jachtkikötőre. A homokos/kavicsos strandtól csak a parti út választja el (részben sziklás, fürdőcipő viselete ajánlott). A központ számos vásárlási és szórakozási lehetőséggel a közelben található. A kikötő kb. 600 m-re (olcsó taxik és gyűjtőtaxik). A busztranszfer a repülőtérről kb. 2 óra 30 perc. Az elsősorban fiatalok körében kedvelt szállodában összesen 55 szoba található 5 emeleten. A vendégek rendelkezésére áll hall recepcióval, bérelhető széfek, lift, étterem, bár és WIFI (a hallban és a medencénél ingyenesen) valamint a kertben úszómedence és pool-bár. Napágyak és napernyők a medencénél ingyenesen, a strandon térítés ellenében vehetők igénybe.

Szobák
A1A/A2A/A3A: A főépületben található szobákban minibár (térítés ellenében), telefon, SAT-TV, légkondicionálás (06.15-09.15. között), hajszárító, zuhanyozó, WC és balkon vagy terasz.
A1B/A2B/A3B: Tengerre néző szobák.
Foglalható Joker-szoba A2S is.

Szolgáltatások a közös terekben
Egyágyas szoba foglalása esetén elhelyezés kétágyas szobában (A1A, A1B).

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
Strandröplabda. Térítés ellenében: vízi sportok a strandon (helyi szolgáltatóknál).

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS