Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Smartline Kolymbia Star 4****superior

Rodosz, , Görögország
Barátságos szálloda családias és lezser légkörrel, nyugodt környezetben, a Tsambika-hegy lábánál. Barátságos szálloda családias és lezser légkörrel, nyugodt környezetben, a Tsambika-hegy lábánál. A kényelmes szálloda Kolymbia szélén fekszik, a központ számos vásárlási és szórakozási lehetőséggel kb. 1 km-re. A hosszú, kavicsos strand kb. 300 m-re. Rodosz városba és Lindosba menetrend szerinti buszokkal lehet eljutni, megálló a szálloda előtt. A busztranszfer a repülőtérről kb. 90 perc. A szép létesítményben összesen 266 szoba található több, kétemeletes épületben. A vendégek rendelkezésére áll hall recepcióval (bérelhető széfek), ingyenes WIFI a hallban, étterem, bár és ajándéküzlet. A nagy kertben 3 édesvizű úszómedence és 2 pool-bár. Napágyak és napernyők a medencénél ingyenesen, a strandon térítés ellenében vehetők igénybe.

Szobák
A1A/A2A/A3A: A modern berendezésű szobákban hűtőszekrény, légkondicionálás (06.01. és 09.30. között), SAT-TV, telefon, zuhanyozó, WC, hajszárító és balkon vagy terasz.
A2B/A3B/A4B - Családi szobák: Tágasabbak, fürdőszobával vagy zuhanyozóval rendelkeznek, kiegészítve tolóajtóval elválasztott, külön hálószobával.
Foglalható Joker-szoba A2S is.

Szolgáltatások a közös terekben
3 külön gyermekmedence csúszdákkal, mini-klub (2 óra délelőttönként, 2 óra esténként), játszótér és animációs programok (4 éves kortól, német nyelven, 06.15. és 09.15. között). Esti animációs programok (a főszezonban) és kéthetente görög est. Egyágyas szoba foglalása esetén elhelyezés kétágyas szobában (A1A).

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
Asztalitenisz és röplabda. Térítés ellenében: biliárd, minigolf és tenisz valamint különböző vízi sportok a strandon (helyi szolgáltatóknál).

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS