Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Hotel Pela Maria 3***

Kréta, , Görögország
Chersonissos központjában, a homokos strandtól pár lépésre és a szórakozóhelyek közelében fekvő, fiatalok körében rendkivül népszerű szálloda. Fiatalok körében kedvelt, központi fekvésű szálloda. Chersonissos központjában, a homokos, nyilvános strandtól kb. 50 m-re fekszik. Bárok, éttermek és üzletek a közvetlen közelben. A menetrend szerinti busz megállója a szálloda előtt. A busztranszfer a repülőtérről kb. 50 perc. A családi vezetés alatt álló szállodában összesen 117 szoba található 3 emeleten. Rendelkezésre áll kis hall recepcióval, lift, SAT-TV-sarok, internetsarok (térítés ellenében), ingyenes WIFI a hallban, étterem, 2 bár, kávézó, kis szupermarket/ajándéküzlet és édesvizű úszómedence. Napágyak és napernyők a medencénél ingyenesen, a strandon térítés ellenében vehetők igénybe.

Szobák
A1A/A2A/A3A: A célszerűen berendezett szobákban hűtőszekrény, légkondicionálás (mindkettő térítés ellenében), bérelhető széf, SAT-TV, telefon, zuhanyozó, WC és balkon vagy terasz.

Szolgáltatások a közös terekben
Chersonissos központjában számos szórakozási lehetőség. Egyágyas szoba foglalása esetén elhelyezés kétágyas szobában (A1A).

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
Térítés ellenében: biliárd és különböző vízi sportok a strandon (helyi szolgáltatóknál).

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS