Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Studios & Appartements Melina 3***

Kréta, , Görögország
Barátságos légkörű, nyüzsgő apartmankomplexum nyugodt, ugyanakkor központi fekvéssel. Barátságos légkörű, nyüzsgő apartmankomplexum nyugodt, ugyanakkor központi fekvéssel. A homokos strandtól és Stalis központjától egyaránt kb. 130 m-re fekszik. Üzletek, tavernák és bárok a közelben. A busztranszfer a repülőtérről kb. 75 perc. A létesítményben összesen 38 stúdió/apartman várja a vendégeket a főépületben és a kb. 25 m-re található melléképületben. Rendelkezésre áll recepció, internetsarok (térítés ellenében), bár TV-sarokkal és tradicionális görög taverna terasszal. A kertben édesvizű úszómedence, napozóterasz ingyenes napágyakkal és napernyőkkel valamint pool-/snack-bár.

Szobák
B1A/B2A/B3A - Stúdiók: Nappali/hálószoba, konyhasarok hűtőszekrénnyel, légkondicionálás, bérelhető széf, fürdőszoba vagy zuhanyozó, WC és balkon vagy terasz.
B1B/B2B/B3B - Stúdiók: Új építésűek.
C2A/C3A/C4A - Apartmanok: Nappali 2 heverővel és 1 külön hálószoba.
A2B/A3B/A4B - Apartmanok: Új építésűek.

Szolgáltatások a közös terekben
Külön gyermekmedence. Számos lehetőség Stalis központjában. Egyágyas stúdió foglalása esetén elhelyezés kétágyas stúdióban (B1A, B1B).

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS