Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Nina Beach 3***

Kos, , Görögország
Barátságos, kis szálloda nyugodt környezetben. Barátságos, kis szálloda nyugodt környezetben. A hosszú, homokos strandtól kb. 500 m-re, Marmari központjától kb. 1,5 km-re fekszik. A menetrend szerinti busz megállója és vásárlási lehetőségek néhány perc alatt elérhetők. A busztranszfer a repülőtérről kb. 30 perc. A családi vezetés alatt álló szállodában összesen 85 szoba található 2 emeleten. Rendelkezésre áll hall recepcióval (bérelhető széfek), lift, internetsarok, TV-szoba és étterem. A szép kertben édesvizű úszómedence napozóterasszal és pool-bárral. Napágyak, matracok és napernyők a medencénél ingyenesen, a strandon térítés ellenében.

Szobák
A1A/A2A/A3A: A barátságos berendezésű szobákban hűtőszekrény, légkondicionálás (07.15. és 08.31. között), SAT-TV (térítés ellenében), telefon, fürdőszoba vagy zuhanyozó, WC és balkon.
A2B/A3B/A4B - Családi szobák: Nagyrészt a földszinten találhatók, tágasabbak, emeletes ággyal és zuhanyozóval rendelkeznek.
Foglalható Joker-szoba A2S is.

Szolgáltatások a közös terekben
Külön gyermekmedence és játszótér. Hetente 1x medence-parti és salsa-est, kéthetente görög est. További szórakozási lehetőségek Marmariban és Kos városban. Egyágyas szoba foglalása esetén elhelyezés kétágyas szobában (A1A).

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
Keményborítású teniszpálya (teniszütő és -labda térítés ellenében), asztalitenisz és darts. Térítés ellenében: biliárd, minigolf és asztalifoci.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS