Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Smartline Kyknos Beach 4****

Kréta, , Görögország
Csendes, mégis központi fekvésű szálloda gyönyörű kerttel és családias légkörrel. Ideális kiindulópont a sziget keleti részének felfedezéséhez. Csendes, mégis központi fekvésű szálloda gyönyörű kerttel és családias légkörrel. Ideális kiindulópont a sziget keleti részének felfedezéséhez. Csak egy utca választja el a kb. 200 m-re található, homokos strandtól. Éttermek, bárok és üzletek a közelben. Malia központja kb. 1 km-re. A busztranszfer a repülőtérről kb. 30 perc. A szállodában összesen 135 szoba várja a vendégeket a 2 emeletes főépületben és több melléképületben. Rendelkezésre áll hall recepcióval, liftek, ingyenes WIFI a közös helyiségekben, internetsarok (térítés ellenében), büféétterem terasszal és lobby-bár. A kertben 2 édesvizű úszómedence és pool-bár. Napágyak és napernyők a medencénél ingyenesen, a strandon térítés ellenében.

Szobák
A2A/A3A: A főépületben található szobákban hűtőszekrény, légkondicionálás, bérelhető széf, SAT-TV, telefon, hajszárító, fürdőszoba vagy zuhanyozó, WC és medencére néző balkon.
A1A: Fürdőszobával és nem medencére néző balkonnal vagy terasszal rendelkező egyágyas szobák.
A2B/A3B - Bungalószobák: A melléképületben találhatók, fürdőszobával és nem medencére néző balkonnal vagy terasszal rendelkeznek.
A2C/A3C/A4C - Családi bungalószobák: Kombinált nappali/hálószoba, 1 külön hálószoba, fürdőszoba és nem medencére néző balkon vagy terasz.
Foglalható nem medencére néző balkonnal vagy terasszal rendelkező Joker-szoba A2S is.

Szolgáltatások a közös terekben
Külön gyermekmedence, mini-klub (2-12 éveseknek) és játszótér. Hetente 2x esti szórakoztató programok.

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
Darts és fitneszterem. Térítés ellenében: biliárd, minigolf, 2 keményborítású teniszpálya (az egyik kivilágítható), asztalifoci, asztalitenisz és különböző vízi sportok a strandon (helyi szolgáltatóknál).

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS