Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Hotel Marbella Corfu 4****superior

Korfu, , Görögország
Egy olajfaligetben található, mediterrán stílusban épült szálloda, ahonnan csodálatos kilátás nyílik a Jón-tengerre. Egy domboldalon fekszik, kb. 17 km-re délre Korfu várostól. Moraitika kb. 2 km-re. A homokos/kavicsos strandot a szállodához tartozó aluljárón át érhetjük el. A busztranszfer a repülőtérről kb. 45 perc. Az igényes szállodában, a főépületében és több bungalóépületben, összesen 400 szoba várja a vendégeket. Rendelkezésre áll főétterem, a'la carte-étterem, bárok, liftek, TV-sarok, ingyenes WIFI és internetsarok, fodrászat és kis üzlet. A hatalmas kertben 3 úszómedence (2 tengervizes és 1 édesvizű), pool-bár és snack-bár a strandon. Napágyak, törölközők és napernyők a medencéknél és a strandon is ingyenesen vehetők igénybe.

Szobák
C1A/C2A: A bungalókban található szobákban telefon, SAT-TV, széf, minibár, légkondicionálás, ingyenes WIFI, hajszárító, fürdőszoba vagy zuhanyozó, WC és kertre néző balkon vagy terasz.
C1B/C2B: Tengerre nézők.
C1C/C2C - Superior-szobák: Tágasabbak, kertre nézők.
C1D/C2D - Superior-szobák: Tágasabbak, tengerre nézők.
A2E/A3E - Családi szobák: kombinált nappali/hálószoba ülősarokkal.
A2F/A3F - Családi szobák: Tengerre néző családi szobák.
C2E/C3E - Superior-családi szobák: Nappali/hálószoba és ülősarok. Kertre nézők.
C2F/C3F - Superior-családi szobák: Nappali/hálószoba és ülősarok. Tengerre nézők.
C2H - Suitek: Kombinált nappali/hálószoba. Tengerre nézők.
C2G/C3G - Családi-suitek: Nappali, 1 külön hálószoba és 2 fürdőszoba. Tengerre nézők.
Foglalható Joker-szoba A2S is.

Szolgáltatások a közös terekben
Külön gyermekmedence, játszótér, mini-klub (4-12 éveseknek, időszakos üzemeltetéssel) és gyermekfelügyelet (térítés ellenében). Animációs programok és heti 6x témaeste. Egyágyas szoba foglalása esetén elhelyezés kétágyas szobában (C1A, C1B, C1C, C1D).

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
Asztalitenisz, aerobic, vízigimnasztika, boccia, röplabda, kosárlabda, keményborítású teniszpálya (kivilágítás térítés ellenében) és fitneszterem. Térítés ellenében: különböző vízi sportolási lehetőségek a strandon (helyi szolgáltatóknál).

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS