Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Sentido Ixian All Suites 4****superior

Rodosz, , Görögország
Valódi privátszféra távol a mindennapi rohanástól. A suitek egy része saját medencével rendelkezik, nyugalmat és teljes kikapcsolódást nyújtva vendégeinknek. Közvetlen a lassan mélyülő, kavicsos strandon fekszik. Trianta/Ixia központja kb. 1 km-re. Rodosz város kb. 6 km-re, a repülőtér kb. 7 km-re. A menetrend szerinti busz megállója kb. 300 m-re. Különböző vásárlási lehetőségek, tipikus tavernák és éttermek a közvetlen közelben. A busztranszfer a repülőtérről kb. 30 perc. A létesítmény exkluzív suite-részlegében összesen 69 szoba, külön hall és recepció valamint exkluzív VIP-étterem található. A vendégek igénybe vehetik a főépületből és több melléképületből álló SENTIDO Ixian Grand szálloda szolgáltatásait is: hall recepcióval, liftek, internetsarok, ingyenes WIFI a hallban, főétterem, a´la carte-étterem, bár, kis szupermarket, a kertben 1 tengervizes és 1 édesvizű úszómedence (pezsgőfürdővel), strandbár. Napágyak, napernyők és törölközők a medencénél és a strandon is ingyenesen.

Szobák
A2A/A3A - Junior-suitek: A különálló suite-részlegben találhatók, tágasak, kingsize-ágy, ülősarok, minibár, légkondicionálás (májustól októberig), széf, SAT-TV, CD-/DVD-lejátszó, telefon, hajszárító, fürdőköpeny, zuhanyozó, pezsgőfürdős kád, WC és tengerre néző balkon vagy terasz. A Junior-suitekhez külön, közös medence tartozik.
A2C/A3C - Junior-suitek: A kert oldalán található, privát medencével rendelkeznek.
A2E/A3E - Maisonettek: Kétszintesek, a kert oldalán található, privát medencével rendelkeznek.

Szolgáltatások a közös terekben
Esténként szórakoztató programok. Félpanziós foglalás esetén a tartózkodás ideje alatt 1x, All Inklusive foglalás esetén a tartózkodás ideje alatt 2x a vacsora a tematikus étteremben is elfogyasztható.Korai check-in és késői check-out (a helyek függvényében).

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
Fitneszterem, asztalitenisz és vízigimnasztika. Térítés ellenében: biliárd és vízi sportok a strandon (helyi szolgáltatóknál).

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS