Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Mitsis Alila Resort & Spa 5*****

Rodosz, , Görögország
Kényelmesen kialakított, közvetlen tengerparti luxusszálloda kiváló konyhával és széleskörű wellness-kínálattal. Közvetlen a homokos/kavicsos strandon fekszik. Faliraki központja bárokkal, éttermekkel és számos vásárlási lehetőséggel kb. 4 km-re. Rodosz város kb. 8 km-re. A busztranszfer a repülőtérről kb. 60 perc. A szállodában összesen 314 szoba található 8 emeleten. A vendégek rendelkezésére áll hall recepcióval, liftek, társalgó, TV-szoba, ingyenes WIFI a recepció területén, főétterem, 8 étterem specialitásokkal, 5 bár (pl. pezsgőbár és borbár), bridzsszoba, kis szupermarket és fodrászat. A kertben 1 nagy, tengervizes úszómedence és pool-/strandbár. Napágyak és napernyők a medencénél és a strandon is ingyenesen vehetők igénybe. Törölközők kaució ellenében.

Szobák
A1A/A2A/A3A: Minibár, légkondicionálás, széf, LCD SAT-TV nemzetközi csatornákkal és zenecsatornákkal, internetcsatlakozás (térítés ellenében), telefon, hajszárító, fürdőszoba, zuhanyozó, WC és balkon a hegy felőli oldalon.
A1B/A2B/A3B: Tengerre néző szobák.
A2C/A3C: Tengerre néző terasszal és külön, közös medencével rendelkező szobák.
A2G/A3G/A4G - Családi szobák: Tágasabbak, kiegészítve tolóajtóval elválasztott hálórésszel.
A2D/A3D/A4D - Suitek: Kiegészítve külön hálószobával és 2. SAT-TV-vel a nappali-részben, tengerre néző balkonnal vagy terasszal rendelkeznek.

Szolgáltatások a közös terekben
Külön gyermekmedence (tengervizes) vízicsúszdákkal, mini-klub (10.00-12.00 óra és 15.00-17.00 óra között), játszótér, játékterem, gyerekdiszkó és gyermekfelügyelet (külön kérésre, térítés ellenében). Animációs programok valamint különböző musicalek és tematikus, zenés estek. Egyágyas szoba foglalása esetén elhelyezés kétágyas szobában (A1A, A1B).

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
Aerobic, darts, asztalitenisz, strandröplabda és szörf (csak engedéllyel). Térítés ellenében: fitneszterem, gimnasztika és vízi sportok a strandon (helyi szolgáltatóknál).

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS