Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Best Western Zante Park Hotel 4****

Zakynthos, , Görögország
Laganas a sziget fővárosától kb. 10 km-re, a sziget déli részén található, homokos stranddal rendelkező mozgalmas, pezsgő életű üdülőváros, számtalan tavernával, bárral, étteremmel és diszkóval. A sziget egyik leghosszabb egybefüggő homokos tengerpartján a vízi sportok széles választéka áll rendelkezésre. A két épületből álló (főépület és melléképület), százharmincöt szobás szálloda egy csendesebb kisutcában, a központtól és az örökké pezsgő főutcától kb. 800 m épült, a tengerparttól és a homokos strandtól háromszáz méterre található. A szállodába történő bejelentkezéskor depozit (kaució), ~50 eur fizetendő.

Szobák
minden szoba szépen berendezett, légkondicionált, fürdőszobás, hajszárítóval, tv-vel és telefonnal felszerelt. A szobákhoz erkély tartozik utcai, szárazföldre vagy medencére néző kilátással. Térítés ellenében széf és minibárhasználat a helyszínen igényelhető.

Szolgáltatások a közös terekben
recepció, lift, étterem, bár, medencebár, szobaszerviz, szépségszalon, Tv szoba, ruhatisztítás, konferencia termek, parkoló, internet kávézó (wifi térítés ellenében kb. 2 euró/óra).

Sport és szórakozás: belső udvaron, pálmafák árnyékában úszómedence, napozóterasz, nyugágyak és napernyők, melyek a medencénél ingyenesen, a strandon térítés ellenében vehetők igénybe. Térítés ellenében: szauna, pezsgőfürdő, edzőterem, masszázs, biliárd, asztalitenisz. Laganas központjában szórakozóhelyek sokasága található.

Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS