Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Athina apartmanház - Zakynthos Apt.

Zakynthos, , Görögország
Argassi, népszerű üdülőhely, a sziget fővárosától kb. 4 km-re található azzal már szinte egybeépült rendkívül népszerű kisváros. Homokos helyenként aprókavicsos, lassan mélyülő strandján vízi sportlehetőségek széles választéka érhető el, esténként számtalan szórakozási lehetősséggel az itt található diszkókban és a bárokban. Csendes kisutcában épült barátságos, két épületrészből álló, huszonnyolc szobás, modern apartmanház, a mozgalmas központ közelében (kb. 500 m), a strandtól mindösszesen háromszázötven méterre található. A közelben üzletek, tavernák, éttermek, bár, több üzlet, autó-, motor és kerékpárkölcsönző is található.

Szobák
Minden stúdió (2-3 fős) praktikusan és ízlésesen berendezett, konyhával (a főzősarok és étkező a hálószobában van kialakítva), fürdőszoba zuhanyzóval és hűtővel felszerelt. A stúdióknál a 3. fő elhelyezése pótágyon történik. Minden szobához erkély vagy terasz tartozik, szárazföldre, medencére vagy oldaltengerre néző kilátással. Felár ellenében légkondicionálás és televízió bérlés igényelhető.

Szolgáltatások a közös terekben
recepció, snack bár, takarítás, ágynemű- és törülközőcsere (heti két alkalommal), térítésmenetes áram-, valamint hideg- és melegvíz-szolgáltatás, parkoló, internetezési lehetőség (ingyenes wifi).

Sport és szórakozás: úszómedence, gyermekmedence, nyugágyak és napernyők, melyek a medencénél ingyenesen, a strandon térítés ellenében vehetők igénybe, gyermekjátszótér, biliárd. A közeli strandon vízisport-lehetőségek széles választéka. Argassi központjában szórakozóhelyek sokasága található.

Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS