Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Valasis apartmanház Apt.

Zakynthos, , Görögország
Argassi, népszerű üdülővárosban található egyszerűen berendezett privát apartmanház, az Athina apartman közelében, az üdülőhely központjától sétatávolságnyira, a homokos tengerparttól mindössze kettőszáz méterre található. Az apartmanház közelében, szupermarketek, tavernák, éttermek, bárok, ajándéküzletek is találhatók.

Szobák
Minden stúdió (2 fős) egyszerűen berendezett, kisméretű, konyhával (a főzősarok és étkező a hálószobában van kialakítva), fürdőszoba zuhanyzóval, hűtővel felszerelt. A szobához erkély vagy terasz tartozik, szárazföldre vagy, utcára néző kilátással. Az apartmanok hasonló felszereltséggel, azonban két hálószobával rendelkeznek, 4 normál ággyal, 3-4 fő részére kényelmes elhelyezését biztosítnak. Felár ellenében légkondicionálás a helyszínen igényelhető.

Szolgáltatások a közös terekben
Szolgáltatások: ágynemű- és törülközőcsere (heti egy alkalommal), térítésmenetes áram-, valamint hideg- és melegvíz-szolgáltatás.

Sport és Szórakozás: a közeli strandon vízisport-lehetőségek, Argassi központjában étkezési, vásárlási és szórakozási lehetőségek sokasága található.

Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS