Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Kyrenia Oscar Beach Resort 4****

Kyrenia, , Ciprus
A gyönyörű sziget észak-keleti részén található a török ciprióták ún. `Észak-Ciprusi Török Köztársasága”. Szép és érintetlen strandjai, homokos partjai, történelmi emlékei, ókori ásatásai miatt méltán kedvelt a különlegességet magas színvonalú szolgáltatásokkal ötvözött programokat szerető turisták körében. Bár É-Ciprus nem tagja az Európai Uniónak, magyar állampolgárok vízum nélkül léphetnek az országba új, kártyás személyi igazolvánnyal vagy útlevéllel.Kyrenia: A jellemzően mediterrán, csendes és nyugodt város, a sziget északi részén, aFöldközi-tengerpartján található, Törökországtól körülbelül 80 kilométeres távolságra. E város a kilenc ciprusi királyság egyike volt, történelme az ie.X.századra nyúlik vissza. Az ide látogatónak feledhetetlen élményt nyújtanak a régi falak, kastélyok, kolostorok, aKyrenia-vár, s apatkó alakú kikötő, amely ma már csak kirándulóhajókat és jachtokat fogad. Kyrenia elismerten a Földközi-tenger legszebb kikötője, ahol többek között a világ egyik legrégebbi hajóroncsa is megtalálható.Régen a velenceiek villái voltak itt, most hangulatos kávézókat, bárokat, éttermeket találunk a helyükön. A város hátterében a szerényebb méretű, de festői szépségűKyrenia-hegyhúzódik, amely lábánál közvetlenül a tengerparton helyezkednek el a hangulatos szálláshelyek.Fekvése: a modern komplexum gyönyörűen parkosított területen, közvetlenül a tengerparton, a városközponttól 20 percre fekszik.

Szobák
2-3 ágyas szobákban, melyekhez légkondicionáló, telefon, minibár, SAT TV, fürdőszoba, hajszárító, balkon tartozik. Tengerre néző szoba, széf (kb. 5 EUR/hét) és wifi (kb. 12 EUR/hét) térítés ellenében kérhető. Családi villa lekérésre.

Szolgáltatások a közös terekben
spa és wellness (fedett medence, szauna, gőzfürdő, pezsgőfürdő, török fürdő) aqua park (édesvizű medence, csúszdák, hullám medence, pool-bár) saját homokos tengerpart (ingyenes napágy, napernyő használat), étterem, snack bár, lobby bár, teniszpálya, kaszinó, kis vonat szolgálat napi 3-szor Kyreniába.

Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS