Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Caravel Hotel 2**

Limassol, , Ciprus
Limassol üdülőövezetében épült, kilencvenszobás, ötemeletes szálloda csendes környezetben található. Limassol városközpontja hét kilométer, ahová taxival vagy tömegközlekedéssel is el lehet jutni (hétköznapokon, buszmegálló a közelben). A homokos tengerpart kb. kettőszáz méternyire egy forgalmas úton keresztül közelíthető meg.

Szobák
Minden szoba (2-3 fős) egyszerűen berendezett, fürdőszobás, légkondicionálóval, hajszárítóval felszerelt. Minden szobához erkély vagy balkon tartozik, szárazföldre vagy tengerre néző kilátással. A családi szobák (max. 4 fős) tágasabbak, hasonlóan berendezettek. Széf és hűtő térítés ellenében bérelhető.

Szolgáltatások a közös terekben
Recepció, lift, étterem, bár, Tv szoba, autó-motor és kerékpárbérlés, internetezési lehetőség, parkoló.

Sport és Szórakozás: kis kertben, úszómedence, gyermekmedence, napozóterasz napernyőkkel és nyugágyakkal. A környező strandokon nyugágy és napernyő, térítés ellenében bérelhető.

Gyermekkedvezmény: két felnőtt és egy gyermek egy szobában történő elhelyezése esetén. Két felnőtt és két gyermek elhelyezése csak családi szobában lehetséges.

Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS