Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Lucky apartmanház Apt.

Larnaca, , Ciprus
Modern kialakítású, nemrégiben felújított, szép gondozott kerttel rendelkező huszonnyolc szobás apartman szálloda, Larnaca üdülőövezetében, csendes környezetben, a tengerparttól mindössze kettőszáz méterre épült. A szállodától kb. 10 percnyi sétatávolságra elérhető az üdülőövezet központja, ahol éjszakai szórakozóhelyek, éttermek, tavernák, bárok, üzletek találhatók. Larnaca városközpontja nyolc kilométer, ahová taxival vagy tömegközlekedéssel is el lehet jutni (megálló a közelben).





Szobák
Minden apartman hálószobával és nappalival rendelkezik, fürdőszobás, amerikai konyhával (főzőlap, hűtő, edények és evőeszközök), Tv-vel, telefon és erkély rendelkezik. Széf és légkondicionálás felár ellenében igényelhető.

Szolgáltatások a közös terekben
Recepció, étterem, autó-motor és kerékpárbérlés, ágynemű- és törülközőcsere (heti két alkalommal), medence bár, ingyenes wi-fi, parkoló.

Sport és Szórakozás: medence és gyermekmedence, napozóterasz napernyőkkel és nyugágyakkal, edzőszoba, játszótér, térítés ellenében: szauna. A szálláshely környékén üzletek, bárok, szórakozóhelyek találhatók. A környező strandokon (homokos-aprókavicsos) nyugágy és napernyő, térítés ellenében bérelhető.

Gyermekkedvezmény: három felnőtt és egy gyermek esetén, pótágyon az árlista szerint.

Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS