Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Dream World Resort Hotel 5*****

Side, , Törökország
Elhelyezkedés: ez a 2013-ban nyílt, 5 csillagos szálloda az antalyai repülőtértől 55 km-re, Side központjától 6 km-re, Evrenseki üdülőhelyen helyezkedik el. Strand: a hotel 350 m-re található a saját, homokos strandjától, ahol a napernyők, napozóágyak és strandtörölközők ingyenesen vehetők igénybe. A part a szálloda ingyenes shuttle járataival is megközelíthető.

Szobák
Szobák: a 232 szoba mindegyike laminált padlós, egyénileg szabályozható légkondicionálóval, műholdas LCD tv-vel, zenecsatornákkal, telefonnal, hajszárítóval, minibárral, bérelhető széffel és erkéllyel vagy terasszal rendelkezik. A családi szobák 45 nm-esek és külön, ajtóval elválasztott hálószobával rendelkeznek.

Szolgáltatások a közös terekben
Szolgáltatások: medence napernyőkkel és napozóágyakkal, belső medence, 2 csúszda, főétterem, 2 a´la carte étterem, 3 bár, nappali és esti animációs programok, esti show-műsorok, élő zene (bizonyos napokon), diszkó, törökfürdő, szauna, fitneszterem, asztalitenisz, aerobic, strandröplabda, tv-szoba. Térítés ellenében: spa és wellness központ kezelései, masszázs, internetsarok, wifi a lobbyban, széf a recepción, fodrászat, üzletek, mosoda, orvosi ellátás, vízi sportok, gyermekfelügyelet, konferenciaterem.
Gyermekeknek: gyermekmedence rész, miniklub (4-12 éves korig), gyermekbüfé.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS